Курячі ніжки в духовці — Рецепт приготування

курячі ніжки в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Крупи Курка

Багато люблять поласувати рум’яними курячими ніжками, запеченими в духовці або смаженими на сковороді.Мабуть, у кожної господині знайдеться перевірений рецепт приготування цього народного продукту.

Зазвичай курячі ніжки, як і стегенця, готуються окремо від гарніру. Чому б не спробувати запекти їх разом з ним? Так ви заощадите час і подасте до столу повноцінний ситний вечеря. Вам допоможе рецепт страви «Ледачі ніжки».


Інгредієнти для рецепта


Гомілка куряча – 8 шт.

Морква – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

Консервована кукурудза – 250 г

Рис – 1 скл.

Вода – 500 мл

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Паприка – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці. Злийте рідину з консервованої кукурудзи. Рис ретельно промийте.

·  2 Підігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю з морквою. Потім додайте рис і кукурудзу. Через 7-8 хвилин зніміть гарнір з вогню і перекладіть у форму для запікання.

·  3 Воду закип’ятіть, вилийте у форму.

·  4 Курячі ніжки натріть сіллю і спеціями, викладіть на рис, накрийте фольгою.

·  5 Відправте форму в духовку на 60 хвилин. Готуйте при температурі 200 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.