Курячі нагетси — Рецепт приготування

курячі нагетси рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Закуски Курка

Куряче філе — дуже поширений інгредієнт різних страв: ніжне м’ясо добре поєднується з відварними, смаженими гарнірами і свіжими овочами. Єдине, що часто розчаровує господинь, — сухуватість філе після смаження або запікання.

Наш рецепт курячих нагетсів відкриє вам одну чудову хитрість, з якою куряче м’ясо завжди виходить повітряним і соковитим. Уважно ознайомтеся з етапами приготування.

Нагетси зазвичай обвалюють у сухарях, вмочають в якій-небудь кляр, але все це ми виключили, залишивши тільки борошно, адже з таким способом підготовки курки більше нічого не знадобиться!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 500 г

Сода – 1 ч. л.

Крохмаль – 1 ч. л.

Лимон – 0,5 шт.

Пшеничне борошно – 3 ст. л.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Куряче філе наріжте середніми брусочками.

·  2 Додайте соду, перемішайте, здобріть соком половини лимона, додайте сіль і крохмаль, знову перемішайте і залиште на 15 хвилин.

·  3 Обваляйте кожен шматочок у борошні і смажте з усіх боків до рум’яної скоринки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.