Курячі нагетси – рецепт приготування

Курячі нагетси – відмінна закуска для веселої компанії. Ми звикли, що такі ласощі можна купити в мережі відомих фастфудів або ж в магазинах на полицях з товарами швидкого приготування. Нагетси в упаковках – порятунок на всі випадки життя, оскільки для їх приготування потрібно всього кілька хвилин.

Але проблема такого фастфуду в тому, що ми не знаємо, з чого його роблять. Щоб не ризикувати здоров’ям і є тільки натуральні продукти, пропонуємо вам приготувати цю смакоту вдома.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 400 г

Пшеничне борошно – 50 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

крекер – 400 г

яєчні білки – 1 шт.

орегано – 1 ч. л.


Як приготувати


·1 Промийте куряче філе і наріжте його невеликими шматочками.

·2 В глибокому посуді змішайте борошно з сіллю, перцем і орегано.

·3 Помістіть крекери в блендер і подрібніть їх в крихту. Збийте білок в пишну піну.

·4 Обваляйте в борошні шматочки курячого філе, потім опустіть його в білок і обваляйте в крихті з крекерів.

·5 Викладіть нагетси на застелений пергаментним папером деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Вітаємо, ніжні курячі нагетси в хрусткій паніровці готові! Подавайте закуску з улюбленим соусом. Обов’язково поділіться таким простим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.