Курячі крильця в духовці — Рецепт приготування

курячі крильця в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
70 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Курка

Багато господинь віддають запікати курку, а не смажити на сковороді, адже такий спосіб готування набагато швидше і економніше: знадобиться менше масла і часу. Чергувати над сковородою — заняття не дуже цікаве, але тільки при такій обробці курка отримує хрустку, апетитну скоринку.

На щастя, є одна хитрість, з якою будь-яка частина тушки в духовці вийде хрусткою, при цьому залишитьсясоковитим всередині. Слід лише додати в маринад трохи розпушувача для тіста: він подсушит курочку зовні і додасть золотистий вид шкірці. А ось і рецепт…


Інгредієнти для рецепта


Куряче крило – 1 кг

Сіль – 0,5 ч. л.

Паприка – 0,5 ч. л.

Розпушувач – 2 ч. л.

Мед – 2 ст. л.

Гострий соус – 0,25 скл.

Соєвий соус – 0,25 скл.

Оцет – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1 Крила вимийте, обсушіть, посипте сумішшю з солі, паприки і розпушувача. Залиште на 20 хвилин.

·  2 На деко покладіть ґрати для запікання, застеліть її пергаментом. Викладіть крильця.

·  3 Відправте деко в розігріту до 210 градусів духовку на 30 хвилин.

·  4 Дістаньте крильця і переверніть, полити глазур’ю. Для її приготування змішайте мед, гострий і соєвий соус, 9%-й оцет. Надішліть крила в духовку ще на 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.