Курячі крильця в духовці — рецепт приготування

курячі крильця в духовці рецепт приготування

Тип: Другі страви
Час: 70 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 4

Багато господинь віддають перевагу запіканню курки, а не смаженню на сковороді, адже такий спосіб готування набагато швидше і економніше: знадобиться менше масла і часу. Чергувати над сковородою — заняття не дуже цікаве, але тільки при такій обробці курка отримує хрустку, апетитну скоринку.

На щастя, є одна хитрість, з якою будь-яка частина тушки в духовці вийде хрусткою, при цьому залишиться соковитою всередині. Слід лише додати в маринад трохи розпушувача для тіста: він підсушить курочку зовні і додасть золотистий вид шкірці. А ось і рецепт…

Інгредієнти для рецепта

  • Куряче крило – 1 кг;
  • Сіль – 0,5 ч. л.;
  • Паприка – 0,5 ч. л.;
  • Розпушувач – 2 ч. л.;
  • Мед – 2 ст. л.;
  • Гострий соус – 0,25 скл.;
  • Соєвий соус – 0,25 скл.;
  • Оцет – 1 ст. л.

Як приготувати

1) Крила вимийте, обсушіть, посипте сумішшю з солі, паприки і розпушувача. Залиште на 20 хвилин.

2) На деко покладіть ґрати для запікання, застеліть її пергаментом. Викладіть крильця.

3) Поставте деко в розігріту до 210 градусів духовку на 30 хвилин.

4) Дістаньте крильця і переверніть, полить глазур’ю. Для її приготування змішайте мед, гострий і соєвий соус, 9%-й оцет. Поклкадіть крила в духовку ще на 10 хвилин.

Курячі крильця в духовці — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.