Курячі ковбаски з сиром – рецепт приготування

Чомусь багатьом господиням здається, що приготувати смачні ковбаски в домашніх умовах дуже складно. Дійсно, для деяких видів цього частування потрібно мати під рукою особливі інгредієнти і необхідну техніку.

Ми розповімо, як можна приготувати шикарні домашні ковбаски з курячого філе без зайвої мороки. Спробуйте і побачите, що в цьому немає абсолютно нічого складного. Більше вам не доведеться бігти в магазин за ковбасою сумнівної якості!


Інгредієнти для рецепта


Куряча грудка – 250 г

паприка – 1 ч. л.

чебрець – 1 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Твердий сир – 150 г

Кукурудзяний крохмаль – 50 г

яйце – 4 шт.

Панірувальні сухарі – 50 г

Соняшникова олія – за смаком

часниковий порошок – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·1 Вимийте куряче філе і наріжте невеликими шматочками. Пропустіть курятину через м’ясорубку.

·2 Розбийте в отриманий фарш 2 яйця. Додайте сіль, паприку, перець, чебрець, часниковий порошок і попередньо натертий на крупній тертці твердий сир. Ретельно все перемішайте.

·3 Сформуйте з фаршу невеликі кульки, обваляйте їх в кукурудзяному крохмалі, надаючи фаршу форму ковбаски. Занурте ковбаски в яєчну суміш і обваляйте в панірувальних сухарях.

·4 Обережно помістіть ковбаски в велике глибоке блюдо і відправте на 2 години в морозилку.

·5 Розігрійте сковороду, влийте 4-5 ст. л. соняшникової олії і обсмажте курячі ковбаски до готовності з двох сторін.

Вітаємо, ароматні курячі ковбаски c сиром готові! Подавайте їх теплими, можете доповнити блюдо сметанним соусом. Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.