Курячі котлети з волоськими горіхами — Рецепт приготування

курячі котлети з волоськими горіхами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Курка

Якщо додати у фарш з курячого м’яса німого подрібнених волоських горіхів, у котлет вийде абсолютно інший смак. Створюється враження, що в приготуванні використовувалася свинина або яловичина, а насправді інгредієнти набагато корисніше і бюджетніше.

Панірувати котлети не обов’язково, можна викладати фарш на сковороду за допомогою столової ложки. В кінці смаження вироби вийдуть щільними, рум’яними і дуже смачними. Курячі котлети з волоськими горіхами і після заморожування не втрачають свої смакові якості, тому можете сміливо заготовлювати їх про запас.


Інгредієнти для рецепта


Курячий фарш – 300 г

Волоські горіхи – 70 г

Цибуля – 1 шт.

Часник – 3 зуб.

Хліб – 35 г

Молоко – 30 мл

Яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 20 мл

Вода – 3 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 волоські горіхи Подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. Дрібно наріжте цибулю, часник пропустіть через прес.

·  2 Пшеничний хліб розмочіть в молоці і разом з рідиною з’єднайте з фаршем. Туди ж відправте цибулю, горіхи, часник, влийте яйце. Посоліть і поперчіть.

·  3 На сковороді розігрійте олію і викладайте фарш столовою ложкою, як оладки. Обсмажте з двох сторін.

·  4 Влийте в сковороду воду і накрийте кришкою. Томіть котлети на повільному вогні протягом 10 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.