Курячі котлети з волоськими горіхами — рецепт приготування

курячі котлети з волоськими горіхами рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 40 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 6

Якщо додати у фарш з курячого м’яса трохи подрібнених волоських горіхів, у котлет вийде абсолютно інший смак. Створюється враження, що в приготуванні використовувалася свинина або яловичина, а насправді інгредієнти набагато корисніше і бюджетніше.

Панірувати котлети не обов’язково, можна викладати фарш на сковороду за допомогою столової ложки. В кінці смаження вироби вийдуть щільними, рум’яними і дуже смачними. Курячі котлети з волоськими горіхами і після заморожування не втрачають свої смакові якості, тому можете сміливо заготовлювати їх про запас.

Інгредієнти для рецепта

  • Курячий фарш – 300 г;
  • Волоські горіхи – 70 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 3 зуб.;
  • Хліб – 35 г;
  • Молоко – 30 мл;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 20 мл;
  • Вода – 3 ст. л.;
  • Сіль – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком.

Як приготувати

1) Волоські горіхи подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. Дрібно наріжте цибулю, часник пропустіть через прес.

2) Пшеничний хліб розмочіть в молоці і разом з рідиною з’єднайте з фаршем. Туди ж додайте цибулю, горіхи, часник, влийте яйце. Посоліть і поперчіть.

3) На сковороді розігрійте олію і викладайте фарш столовою ложкою, як оладки. Обсмажте з двох сторін.

4) Влийте в сковороду воду і накрийте кришкою. Готуйте котлети на повільному вогні протягом 10 хвилин. Готово!

Цікавий рецепт – Котлети з філе курки з горіхами

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.