Курячі котлети з кабачком — Рецепт приготування

курячі котлети з кабачком рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Курка

Кожна господиня не з чуток знайома з проблемою, коли залишається зайва приготовлена їжа. І викидати шкода, і на другий день вона вже не така смачна. Але вихід є, з неї можна приготувати щось новеньке. Наприклад, такі смачні літні котлети. Вони готуються зі свіжих молодих овочів, курячого м’яса і рису.

Поєднання цих продуктів робить котлети поживними і не дуже калорійними. А на смак це м’ясне частуваннявиходить дуже ніжним. Ну що, спробуємо?


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 0,5 кг

Рис — 100 г

Яйце — 1 шт.

Кабачок — 200 г

Цибуля — 1 шт.

Зелень — 1 пуч.

Пшеничне борошно — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку

Морква — 1 шт.


Як приготувати


·  1 Відваріть рис, як зазвичай. Якщо залишився з вечора готовий — взагалі чудово.

·  2 Пропустіть через м’ясорубку куряче філе, моркву і цибулину.

·  3 Натріть на тертці кабачок. Відіжміть сік.

·  4 Змішайте кабачок і фарш. Всипте рис.

·  5 Подрібніть зелень. Додайте яйце, сіль і перець.

·  6 Замісіть фарш і сформуйте котлети. Запаніруйте їх у борошні.

·  7 Обсмажте котлети в невеликій кількості олії з обох сторін.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.