Курячі котлети — Рецепт приготування

курячі котлети рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка

Соковиті котлети — мрія кожної господині, але мало у кого вони виходять такими, особливо якщо це котлети з курячого фаршу. Щоб це м’ясне блюдо було вдалим, необхідно набратися чимало досвіду і провести безліч кулінарних експериментів.

Але якщо ви постійно читаєте «Зі Смаком», то вже сьогодні зможете приготувати дуже смачну страву з курячого м’яса. Ваші близькі обов’язково попросять вас зробити такі котлетки ще не раз!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 800 г

Манка – 4 ст. л.

Сметана – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Петрушка – по смаку

Кріп – по смаку

Цукор – 2 ч. л.

Гірчиця – 2 ч. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Змішайте в глибокій мисці або каструлі курячий фарш манку, сметану, яйце, гірчицю, цукор, сіль і перець.Подрібніть зелень, додати до решти інгредієнтів і ретельно перемішайте.

·  2 Розігрійте сковороду, додайте трохи рослинного масла і, так як фарш вийде трохи рідким, викладайте його на сковороду з допомогою ложки.

·  3 Обсмажте котлети по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

·  4 Після, не дістаючи котлети, налийте в сковороду трохи воду, накрийте кришкою і тушкуйте котлети по 10 хвилин з кожного боку.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.