Курячі грудки в соусі — Рецепт приготування

курячі грудки в соусі рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка

Куряче м’ясо — смачний, досить поширений і корисний продукт. Швидкість приготування робить її незамінним інгредієнтом багатьох страв на нашому столі. Але, поїдаючи чергову порцію курки, ми розуміємо, що її звичний смак нам вже трохи набрид.

На щастя, у нас є відмінний рецепт приготування курячих грудок, який допоможе створити оригінальний кулінарний шедевр. Гірчиця в парі з куркою — це відмінний смаковий дует.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 6 шт.

Твердий сир – 1,5 скл.

Пармезан – 0,5 скл.

Молоко – 160 мл

Вершкове масло – 3 ст. л.

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Часниковий порошок – 0,5 ч. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Приправа для курки – по смаку

Насіння гірчиці – 1,5 ст. л.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 190 градусів.

·  2 Курячі грудки посоліть, поперчіть, за бажанням додайте приправу для курки і помістіть м’ясо в ємність для запікання, змащену олією. Накрийте курку фольгою, відправте в духовку на 20 хвилин.

·  3 У цей час приготуйте соус. У великій мисці розтопіть вершкове масло, додайте борошно і постійно помішуйте до отримання золотистого кольору. Зніміть суміш з вогню і, збиваючи, влийте в неї молоко. Потім поверніть на плиту, доведіть до кипіння і на мінімальному вогні проваріть 5-7 хвилин.

·  4 Додайте в соус пармезан, твердий сир (можна взяти чеддер), гірчицю, часниковий порошок, сіль і перець.

·  5 Дістаньте грудки з духовки і рівномірно залийте соусом, поверніть їх назад і готуйте ще 25-30 хвилин. Подавайте гарячими.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.