Курячі грудки в духовці – рецепт приготування

Куряче м’ясо визнано одним з найбільш універсальних продуктів. Воно прекрасно поєднується з овочами і фруктами, йогуртом і медом, ягодами і зеленню, білим і червоним вином. Запікається курка з лимоном, картоплею, яблуками, помідорами, айвою. При цьому куряче філе містить велику кількість білка і вважається поживним, але дієтичним.

«З Смаком» розповість вам, як приготувати смачні курячі грудки, від яких будуть в захваті всі без винятку!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 4 шт.

лимон – 1 шт.

часник – 3 ст. л.

Оливкова олія – 50 мл

Біле сухе вино – 80 мл

Лимонний сік – 2 ст. л.

орегано – 0,5 ст. л.

чебрець – 1 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Готуємо соус. Розігрійте оливкову олію, додайте в нього часник і варіть 1 хвилину. Натріть лимонну цедру і додайте в масло разом з вином, лимонним соком, орегано, чебрецем і сіллю.Перемішайте і залийте в форму для запікання.

·  2. Покладіть в форму курячі грудки, збризніть оливковим маслом. Посоліть і поперчіть. Наріжте лимон часточками і викладіть їх зверху на філе і з боків.

·  3. Запікайте 30-40 хвилин при 200 градусах. Коли грудки підрум’яняться, дістаньте їх з духовки, накрийте фольгою і залиште на 10 хвилин.

Подавайте куряче філе в соусі з картоплею або запеченими овочами. Така курка поєднується з насиченими білими винами або легкими червоними, що не переб’ють смак курки. Експериментуйте з нами далі, і приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.