Курячі гомілки в рукаві — рецепт приготування

Приготувати курку можна 1000 і 1 способом, але серед них все ж знайдеться особливий, ваш незмінний фаворит. На це почесне звання цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок і стегон, яким з вами поспішає поділитися «З Смаком».

Маринується курочка в соєвому соусі з набором пряних трав, список яких можна поповнити своїми коханими. Вам знадобиться рукав для запікання: в ньому м’ясо виходить м’яким, соковитим, крім того, вам не доведеться відмивати деко від жиру.


Інгредієнти для рецепта


куряча гомілка — 6 шт.

Соєвий соус — 2 ст. л.

Соняшникова олія — 50 мл

паприка — 1 трісок.

Прованські трави — 1 ч. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

часник — 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Курячі ніжки або стегна (можна і те, і те) вимити, обсушити.

·  2. Змішайте сіль, паприку, сушений часник, чорний перець і прованські трави. Отриманою сухою сумішшю натріть кожен шматочок.

·  3. Змішайте соєвий соус з соняшниковою олією, залийте курку і залиште на 30 хвилин маринуватися.

·  4. Помістіть гомілки в рукав для запікання, зафіксуйте один край кліпсою і акуратно влийте в середину маринад, зафіксуйте другий край.

·  5. Викладіть рукав на огидний і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення готування, розріжте верхню частину рукава, щоб курочка підрум’янилася. Робіть це обережно, щоб не витік сік.

Цей спосіб підійде для приготування м’ясистих частин тушки, а ось хрусткі крильця радимо запікати в медовому соусі. Якщо рецепт припав вам до смаку, не забувайте ділитися корисною інформацією з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.