Курячі гомілки в паніровці – рецепт приготування

Ми вже не раз розповідали вам про маринадах, які можна використовувати для приготування курки.Всі вони по-своєму гарні, але є один особливо вдалий спосіб замаринувати куряче м’ясо, щоб воно максимально просочилося спеціями і залишилося ніжним і соковитим після приготування.

Цей метод досить старий, але дуже хороший. Ми розповімо вам, як правильно маринувати курячі гомілки в воді. Чудова м’ясо і хрустка скоринка підкорять ваше серце і шлунок.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

куряча гомілка – 1 кг

вода – 1,5 мл

Кукурудзяна мука – 2 скл.

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Видаліть з курячих гомілок шкірку і помістіть їх в ємність з теплою солоною водою.

·  2. Очистіть цибулину і натріть її на крупній тертці, пропустіть через чеснокодавку часник.

·  3. Додайте подрібнені цибулю і часник в воду і гарненько все перемішайте.

·  4. Накрийте ємність кришкою і залиште курку на 30 хвилин, щоб дати їй можливість промаринуватися.

·  5. Дістаньте гомілки з води і очистіть їх від залишків цибулі і часнику. Викладіть курку на паперову серветку, щоб видалити зайву вологу.

·  6. Обваляйте гомілки в кукурудзяній муці.

·  7. У глибоку сковороду налийте олію і гарненько його розігрійте, щоб вийшло щось на зразок фритюру. Кількість масла регулюйте самі, воно повинно покрити мінімум половину висоти гомілок.Його температура не повинна бути занадто високою, щоб не підгоріла панірування, а куряче м’ясо встигло приготуватися.

·  8. Обсмажте курячі гомілки в маслі. Коли обжарится одна сторона, переверніть гомілки на іншу.

Якщо у вас немає кукурудзяного борошна, але є пшеничне, можете обваляти гомілки в ній. Після цього занурте їх в суміш зі збитих яєць і обваляйте в звичайних панірувальних сухарях. Подавайте блюдо з улюбленими овочами. Смачного! Поділіться цим прекрасним рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.