Курячі гомілки в паніровці – рецепт приготування покроковий з фото

Курячі гомілки в паніровці – рецепт приготування покроковий з фото

Ми вже не раз розповідали вам про маринади, які можна використовувати для приготування курки. Всі вони по-своєму гарні, але є один особливо вдалий спосіб замаринувати куряче м’ясо, щоб воно максимально просочилося спеціями і залишилося ніжним і соковитим після приготування.

Цей метод досить старий, але дуже хороший. Ми розповімо вам, як правильно маринувати курячі гомілки в воді. Чудове м’ясо і хрустка скоринка підкорять ваше серце і шлунок.

Інгредієнти для рецепта

  • Цибуля — 1 шт.;
  • Часник — 3 зуб.;
  • Курячі гомілки — 1 кг;
  • Вода — 1,5 мл;
  • Кукурудзяна мука — 2 скл.;
  • Сіль — за смаком.

Як приготувати

1) Видаліть з курячих гомілок шкірку і помістіть їх в ємність з теплою солоною водою.

Видаліть з курячих гомілок шкірку

і помістіть їх в ємність з теплою солоною водою.

2) Очистіть цибулю і натріть її на крупній тертці, пропустіть через чеснокодавку часник.

3) Додайте подрібнену цибулю і часник в воду і гарненько все перемішайте.

Додайте подрібнені цибулю і часник в воду і гарненько все перемішайте.

4) Накрийте ємність кришкою і залиште курку на 30 хвилин, щоб дати їй можливість промаринуватися.

5) Дістаньте гомілки з води і очистіть їх від залишків цибулі і часнику. Викладіть курку на паперову серветку, щоб видалити зайву вологу.

6) Обваляйте гомілки в кукурудзяній муці.

 Обваляйте гомілки в кукурудзяній муці.

7) У глибоку сковороду налийте олію і гарненько її розігрійте, щоб вийшло щось на зразок фритюру. Кількість масла регулюйте самі, воно повинно покрити мінімум половину висоти гомілок. Його температура не повинна бути занадто високою, щоб не підгоріло панірування, а куряче м’ясо встигло приготуватися.

8) Обсмажте курячі гомілки в маслі. Коли обжарится одна сторона, переверніть гомілки на іншу.

Обсмажте курячі гомілки в маслі.

Якщо у вас немає кукурудзяного борошна, але є пшеничне, можете обваляти гомілки в ньому. Після цього занурте їх в суміш зі збитих яєць і обваляйте в звичайних панірувальних сухарях.

Курячі гомілки в паніровці — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Подавайте страву з улюбленими овочами. Смачного! Поділіться цим прекрасним рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.