Куряче філе в молоці – рецепт приготування

«З Смаком» ділиться рецептом швидкого і легкого приготування курячої грудки. Всього одну хвилину готуємо м’ясо на плиті, а далі залишаємо, і воно доходить саме. Це вигідно для будь-якої господині: ввечері заклала, а на ранок готове.

Куряче філе виходить дуже ніжне і соковите. Як дієтичний продукт, його можна вживати протягом всього дня.


Інгредієнти для рецепта


Куряча грудка – 500 г

молоко – 500 мл

Приправа для курки – 2 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

часник – 2 зуб.

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Обробити курячу грудку, видаліть кісточки і жир, обсушити.

·2 Змішайте приправу, подрібнений часник, сіль і перець. Спеції можна взяти будь-які, але можна обійтися і без них, якщо готуєте м’ясо для дітей.

·3 Натріть отриманою сумішшю куряче філе. Потім м’ясо накрийте і залиште на одну годину при кімнатній температурі.

·4 В каструлю з товстими стінками і дном влийте молоко, закип’ятіть.

·5 Покладіть мариноване філе в закипіле молоко. Дайте закипіти і потримайте на вогні рівно одну хвилину.

·6 Каструлю з м’ясом накрийте кришкою і укутайте. Залиште на дві години або до повного охолодження. Через 2 години куряча грудка готова.

Таке м’ясо відмінно підходить для бутербродів і салатів. А з молока можна приготувати чудовий соус.
Експериментуйте зі спеціями, і у вас вийде свій неповторний смак страви. Пишіть про знахідки в коментарях і діліться рецептом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.