Куряче філе в беконі з базиліком – рецепт приготування

Коли ви купуєте курячу грудку, то напевно розраховуєте на швидкий вечерю або легку в приготуванні закуску. Рецептом останньої ми вас сьогодні і порадуємо!

З двох половинок філе можна зробити ціле блюдо гарячих канапе в італійському стилі. Варто всього лише запастися свіжим базиліком (краще зеленим) і смужками бекону. А спосіб обсмажування вже точно нагадає вам європейську кухню: на оливковій олії, з часничком та в білому вині … Як же ароматно!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 400 г

бекон – 100 г

базилік – 1 Пуч.

італійські трави – 1 трісок.

Оливкова олія – 2-3 ст. л.

часник – 2 зуб.

Біле сухе вино – 100 мл


Як приготувати


·  1. Куряче філе наріжте уздовж невеликими шматочками, посоліть і посипте спеціями.

·  2. Кожен шматочок курки з’єднайте з листком базиліка і оберніть беконом.

·  3. Часник очистіть, роздушіть ножем і відправте в сковороду з розігрітим оливковою олією. Через хвилину часник дістаньте, а в сковороду викладіть підготовлені рулетики.

·  4. Підрум’яньте курку в беконі з усіх боків, потім влийте вино. Коли рідина випарується, зніміть блюдо з вогню. Готово!

Начинку гарячих канапе можна урізноманітнити сиром, в’яленими томатами і варто полити блюдо улюбленим гарячим соусом. Сподіваємося, що такий варіант закуски вам припав до душі. Якщо це так, діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.