Куряче філе швидкого приготування – рецепт приготування

Хто сказав, що корисна їжа обов’язково повинна бути прісною і неапетитною? Пропонуємо рецепт відмінного другого, а також швидкої гарячої закуски, ніжною і дуже смачною. Зустрічайте прийму будь-якого дієтичного столу – курку! На цей раз в обрамленні ароматного лимонного маринаду.

Фахівці радять готувати філе в воке, а й чавунна сковорода з товстим дном відмінно впорається з поставленим завданням. Фактично, знадобиться всього 5-7 хвилин активної теплової обробки. Для більшої дієтично курячу грудку можете і зовсім не обсмажувати, а викласти шматочки в змащену оливковою олією форму відповідного розміру і запекти при 180 градусах до золотистого кольору.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 300 г

лимон – 1 шт.

сіль – за смаком

чебрець – 1 ч. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Пшеничне борошно – 1 за смаком

рукола – 1 Пуч.

Оливкова олія – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Куряче філе наріжте смужками і покладіть в контейнер.

·  2. За допомогою терки зніміть з лимона цедру і додайте її в контейнер з куркою. Вичавіть з лимона сік і полийте їм філе. Перемішайте, накрийте ємність і відправте в холодильник на годину.

·  3. Розігрійте сковороду з маслом. До курки додайте борошно, чебрець, ще раз перемішайте.Викладіть філе в сковороду, посоліть, поперчіть за смаком і обсмажте по 3 хвилини з кожного боку. На блюді розкладіть зелень рукколи, а зверху шматочки курки.

Вкрай рекомендуємо подавати з будь-яким соусом в піалі. Якщо не хочете морочитися, просто подрібніть в блендері помідори і будь-яку запашну зелень з сіллю і чорним перцем. Вийде цілком гідно.А про новий кулінарному досягненні не забудьте розповісти друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.