Куряча шинка в банці – рецепт приготування

Хочете спробувати справжній домашній делікатес, який готується за 1 годину? Тоді тримайте рецепт курячої шинки в жерстяній банці! Звучить трохи незвично, але насправді блюдо виходить чудовим.

Такого ви не купите ні в одному магазині. У домашній шинці не міститься ніяких барвників, консервантів, підсилювачів смаку та іншої хімії. М’ясо виходить ніжним і дієтичним, але при цьому добре насичує. Загалом, не сумнівайтеся і готуйте!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 600 г

желатин – 1 ст. л.

італійські трави – 1 ч. л.

часник – 2 зуб.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Вимийте філе, наріжте його невеликими шматочками, додайте сухий швидкорозчинний желатин, італійські трави, подрібнений часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте і залиште на 20 хвилин.

·  2. Викладіть м’ясо в рукав для запікання, зав’яжіть його ниткою, помістіть в жерстяну банку, добре утрамбувати.

·  3. Розігрійте духовку до 190 градусів. Готуйте шинку близько 50 хвилин, все залежить від вашої духовки. Під банку можна підкласти тарілку.

·  4. Коли шинка буде готова, дайте їй охолонути і відправте в холодильник на 12 годин.

Домашній делікатес готовий. Не бійтеся використовувати сухий желатин, м’ясо дасть сік в процесі приготування, желатин розчиниться, а потім застигне. Сподобався рецепт? Поділіться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.