Куряча печінка з яйцем – рецепт приготування

Як відомо, румунська кухня дуже оригінальна. Вона об’єднує традиції слов’янських і європейських народів. І хоча її більшу частину займають саме овочеві страви, місцеві кухарі і домогосподарки не обходять стороною м’ясо і субпродукти. І ми б хотіли поділитися з вами одним з традиційних румунських рецептів – курячою печінкою з яйцем і цибулею.

У більшості випадків ми готуємо оладки або печінковий торт, робимо паштет або навіть салат з печінки.Але ж на це йде так багато часу! Якщо вам колись стояти біля плити, а так хочеться з’їсти щось смачненьке, приготуйте курячу печінку по-румунськи.


Інгредієнти для рецепта


Куряча печінка – 300-400 г

яйце – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

сіль – 1/3 ч. л.

Соняшникова олія – 50 г

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Промийте курячу печінку. Обов’язково очистіть її від залишків жовчного міхура і плівки.

·  2. Наріжте її невеликими шматочками. Їх приблизний розмір 1,5 х 1,5 см.

·  3. Очистіть цибулю і наріжте його маленькими кубиками.

·  4. Розігрійте олію на сковороді і відправте лук смажитися на середньому вогні. Овоч має стати золотистим. На це піде приблизно 5-7 хвилин.

·  5. Коли цибуля підсмажиться, додайте до нього вже нарізану печінку і перемішайте все. Смажте інгредієнти на сковороді до тих пір, поки не випарується вся вода, а сама печінку стане рум’яною. На це ви витратите приблизно 15 хвилин. Гасіть печінку під кришкою.

·  6. Вбийте яйця на сковороду і ще раз все перемішайте. Посоліть і поперчіть печінку.

·  7. Після додавання яєць смажити потрібно всього кілька хвилин до їх готовності. Тепер спокійно знімайте блюдо з вогню.

Смажену на сковороді печінку потрібно подавати ще теплою. Вона може бути як основною стравою, так і відмінно гармоніювати з картоплею, макаронами або кашею. Якщо ви часто купуєте курячу печінку, обов’язково спробуйте приготувати її по-новому. І друзям розкажіть!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.