Куряча грудка зі шпинатом – рецепт приготування

Куряча грудка вже давним-давно стала одним з найпопулярніших страв серед любителів здорової їжі.На жаль, багато господинь стикаються з тим, що після запікання курка стає сухою і прісною. Ми підготували для вас особливий рецепт, завдяки якому куряча грудка не тільки залишиться соковитою і смачною, але і стане ще більш смачною.

Фарширована куряча грудка зі шпинатом і сиром рікотта підкорила серця мільйонів. Спробуйте і ви!


Інгредієнти для рецепта


Оливкова олія – 1 ст. л.

шпинат – 1,5 скл.

сир Рікотта – 150 г

Куряче філе – 1 шт.

Твердий сир – 0,3 скл.

паприка – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.

·  2. Візьміть глибоку сковороду, налийте в неї масло і поставте на середній вогонь. Покладіть в сковороду шпинат і обсмажуйте його протягом 3-5 хвилин.

·  3. Коли шпинат трохи розм’якне і зменшиться в розмірі, додайте в сковороду рикотту і перемішайте її зі шпинатом. Залиште сковороду на плиті ще на 30-60 секунд. Зніміть шпинат з вогню і дайте йому охолонути.

·  4. Зробіть надрізи поперек курячої грудки на відстані приблизно 1 см один від одного. Надрізи повинні бути досить глибокими, але не доходити на 1-2 см до нижньої частини грудки.

·  5. Наповніть розрізи сумішшю зі шпинату і сиру. Курку посоліть і поперчіть. Посипте грудку тертим сиром і паприкою.

·  6. Надішліть курку в духовку на 20-25 хвилин. Сир повинен повністю розплавитися, а грудка біліть.

Вітаємо, фарширована куряча грудка готова! Насолоджуйтеся її чудовим смаком разом зі своїми рідними. Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.