Куряча грудка з грибами — Рецепт приготування

куряча грудка з грибами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка

Ви тільки почитайте опис до цього рецептом! Мішечки з ніжного м’яса з начинкою з грибів під рум’яної сирної скоринкою… Представивши це блюдо, відразу хочеться його приготувати, хоч і здавалося, що тема курячого м’ясавже давно заїжджена.

Апетитне блюдо часто називають курячими «бомбочками» через характерної форми. Соковиті гриби відмінно доповнюють філе, яке після запікання часто виходить сухуватим. Розріжеш мішечок, і випливає ароматний сік… Вже захотілося!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 500 г

Печериці — 300 г

Твердий сир — 100 г

Вершки — 3 ст. л.

Цибуля — 1 шт.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Цибулю і гриби наріжте маленькими кубиками, обсмажте на сковороді до золотистого кольору, додайте сіль і перець.

·  2 Натріть сир і відправте до грибів, залишивши при цьому третину сиру для посипання, влийте вершки.

·  3 Філе розділіть на 4 частини, відбийте, поперчіть і посоліть.

·  4 На середину кожного шматочка м’яса викладіть начинку і сформуйте «бомбочку», скріпивши краю зубочисткою.

·  5 Загорніть кожен виріб у фольгу, попередньо змащену олією. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Потім розкрийте форми і посипте сиром, що залишився, поверніть в відкритому вигляді в духовку на 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.