Куряча грудка з грибами і картоплею – рецепт приготування

Якщо ви ламаєте голову над тим, що можна швидко приготувати з курячої грудки та так, щоб було ситно і небанально, радимо запекти її з грибами і картоплею.

Увінчає нашу запіканку пікантний і в той же час простий соус, що надає страві соковитість. Новенький рецепт від «З Смаком» напевно підкорить вас своєю оригінальністю в тандемі з простотою. Почнемо?


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 7 шт.

Куряче філе – 500 г

печериці – 100 г

сметана – 100 г

кетчуп – 50 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Цибуля – 2 шт.


Як приготувати


·  1. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і підсмажте подрібнену цибулю.

·  2. Картопля очистити, нарізати соломкою. Філе наріжте скибочками завтовшки приблизно в 1 см. Гриби наріжте пластинами.

·  3. У форму для запікання або деко викладіть спочатку цибулю, потім картопля, зверху гриби і грудку.

·  4. Змішайте кетчуп зі сметаною. Отриманий соус розподіліть по поверхні запіканки. Надішліть блюдо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 15 хвилин. За цей час курка і гриби пустять сік.

·  5. Дістаньте деко, посоліть і поперчіть блюдо, потім перемішайте. Надішліть назад в духовку на 40-50 хвилин. Готово!

Таку запіканку найкраще подавати не з салатом зі свіжих овочів, а соліннями: хрусткий огірочок – саме те! А якщо ідея вам припала до душі, зберігайте рецепт в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.