Куряча грудка під шубою — Рецепт приготування

куряча грудка під шубою рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка

Страви з курячої грудки — незамінний атрибут кожного застілля. Процес приготування цього продукту досить простий і не займає багато часу.

Представляємо вашій увазі рецепт, який прикрасить будь-який святковий стіл. Такий варіант відомого страви здивує вас своєю соковитістю і неймовірно ніжним смаком.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 2 шт.

Картопля — 3 шт.

Цибуля — 1 шт.

Помідор — 2 шт.

Печериці — 2 шт.

Сметана — 150 г

Зелена цибуля — по смаку

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте цибулю і печериці дрібними кубиками. Підсмажте до золотистого кольору.

·  2 Відбийте курячу грудку. Додайте сіль, перець за смаком.

·  3 Натріть на тертці картоплю.

·  4 Помістіть грудку в вогнетривку ємність, викладіть зверху шар смаженої цибулі і грибів.

·  5 Наріжте зелену цибулю. Наріжте помідори півкільцями. Викладіть зелений лук і помідори на курку, посоліть за смаком. Посипте грудку тертою картоплею і посоліть. Покрийте всі шаром сметани.

·  6 Блюдо запікайте близько 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.