Курка з рисом в духовці — Рецепт приготування

курка з рисом в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Курка

Курячі гомілки з рисом — одна з тих страв, які готуються досить швидко і просто, варто лише заздалегідь замаринувати курку. Найкраще потримати гомілки в сметані, додавши улюблені спеції, або використовувати домашній майонез.

Таким чином можна запекти не тільки гомілки, але і стегенця або навіть філе, нарізавши його на шматочки середньої величини і попередньо замаринувавши в соєвому соусі без солі, щоб м’ясо не було дуже сухим.


Інгредієнти для рецепта


Морква – 4 шт.

Цибуля – 2 шт.

Рис – 2 скл.

Гомілка куряча – 800 г

Сметана – 2 ст. л.

Каррі – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Сіль – по смаку

Вода – 3 скл.

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 У сметану додайте сіль, каррі, перець, перемішайте. Залийте сумішшю гомілки і дайте постояти не менше 30 хвилин.

·  2 Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці, підсмажте овочі на сковороді з соняшниковою олією.

·  3 Викладіть цибулю і моркву в глибоку форму для запікання. Зверху викладіть рис, влийте воду, посоліть. Викладіть гомілки.

·  4 Накрийте деко фольгою і відправте в духовку на 60 хвилин. Температура повинна бути 180-200 градусів. За 10 хвилин до закінчення приготування зніміть фольгу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.