Курка з перцевим соусом — рецепт приготування

Ця страва — приклад того, як на одній тарілці можуть гармонійно ужитися овочі, соус, курка і пікантне доповнення у вигляді сухариків. Якщо ви скучили за чимось небанальним і мальовничим, то курочка з перцевої заправкою — саме те!

Готувати все краще на сковороді-гриль з невеликою кількістю масла, тоді і філе придбає рум’яні полосочки, і цукіні не треба буде рятувати від зайвого жиру.


Інгредієнти для рецепта


хліб — 150 г

жовтки — 1 шт.

орегано — 1 ч. л.

Курячий бульйон — 0,5 скл.

Приправа для гриля — 1 ч. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Соняшникова олія — 3 ст. л.

цукіні — 400 г

Болгарський перець — 2 шт.

базилік — 0,5 Пуч.

Куряче філе — 400 г


Як приготувати


·  1. Розігрійте духовку до 170 градусів і запечіть болгарські перці протягом 5-7 хвилин. Потім остудіть, очистіть від насіння і наріжте великими кубиками.

·  2. Наріжте базилік і разом з перцем подрібніть його в блендері, додавши 1 ст. л. рослинного масла.

·  3. Подрібніть в блендері 3 шматочки підсушеного білого хліба.

·  4. Цукіні наріжте кільцями, посоліть і поперчіть, потім підрум’яньте на сковороді з двох сторін.

·  5. На іншому маслі обсмажте хлібні крихти, додайте бульйон, жовток і приправи для гриля, помішуйте, поки рідина не випарується.

·  6. Куряче філе натріть сіллю, перцем і сухим огерано, обсмажте на сковороді до готовності.

·  7. Викладіть на тарілку спочатку кабачки, потім половину крихт, нарізану курочку, знову крихти.Подавайте з перцевим соусом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.