Курка з болгарським перцем – рецепт приготування

Курка з болгарським перцем

Тип: Другі страви
Час: 50 хвилин
Складність: Середня
Порцій: 4

Що б це ще приготувати з курячого філе? Якщо ви часто ставите це питання, радимо ознайомитися з наступним рецептом. У ньому ми з’єднали ніжне м’ясо, ароматні овочі і освіжаючу зелень.

В результаті вийшло щось схоже на угорський паприкаш, тільки готується простіше і швидше. Любителям пряних підлив і ситних гуляшів присвячується!

Інгредієнти для рецепта

  • Куряче філе – 800 г;
  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Болгарський перець – 500 г;
  • Томатна паста – 1 ст. л.;
  • Вода – 1 скл.;
  • Часник – 2-3 зуб.;
  • Базилік – за смаком;
  • Селера – за смаком;
  • Ссіль – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком;
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • Біле сухе вино – 2 ст. л.

Як приготувати

1) Філе наріжте середніми шматочками, обсмажте на олії до появи золотистої скоринки.

2) Лук наріжте кубиками, моркву півкільцями, з’єднайте з куркою і обсмажте.

3) Болгарський перець наріжте великими поперечними смужками, викладіть в сковороду і додайте томатну пасту, перемішайте.

4) Посоліть і поперчіть блюдо, потім влийте окріп і біле сухе вино. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин.

6) Дрібно наріжте зелень селери і базилік, часник пропустіть через прес, відправте все в сковороду і перемішайте. Через 1-2 хвилини зніміть ароматну курочку з вогню.

Курка з болгарським перцем — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.