Курка з болгарським перцем – рецепт приготування

Що б це ще приготувати з курячого філе? Якщо ви часто ставите цим питанням, радимо придивитися до наступним рецептом. У ньому ми з’єднали ніжне м’ясо, ароматні овочі і освіжаючу зелень.

В результаті вийшло щось схоже на угорський паприкаш, тільки готується простіше і швидше. Любителям пряних підлив і ситних гуляшів присвячується!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 800 г

морква – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Болгарський перець – 500 г

Томатна паста – 1 ст. л.

вода – 1 скл.

часник – 2-3 зуб.

базилік – за смаком

селера – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Біле сухе вино – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Філе наріжте середніми шматочками, обсмажте на олії до появи золотистої скоринки.

·2 Лук наріжте кубиками, моркву півкільцями, з’єднайте з куркою і обсмажте.

·3 Болгарський перець наріжте великими поперечними смужками, викладіть в сковороду і додайте томатну пасту, перемішайте.

·4 Посоліть і поперчіть блюдо, потім влийте окріп і біле сухе вино. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин.

·5 Дрібно наріжте зелень селери і базилік, часник пропустіть через прес, відправте все в сковороду і перемішайте. Через 1-2 хвилини зніміть ароматну курочку з вогню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.