Курка з апельсинами — Рецепт приготування

курка з апельсинами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
180 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка

Улюблене куряче м’ясо можна готувати різними способами і маринувати в різних соусах. Соковитою і ніжною виходить грудка під сметанним соусом, а ось стегна або гомілки відмінно поєднуються з медовим. Майже у всіх рецептах присутній лимонний сік або цедра — маленька хитрість в приготуванні пікантною курки.

Продовжуючи тему цитрусових, пропонуємо замаринувати куряче м’ясо (будь-яку частину або цілу тушку) в апельсиновому маринаді. Ми експериментували з стегенцями — вийшло дуже пікантно: кисло-солодка нотка в смаку, а який непередаваний аромат! Варто спробувати.


Інгредієнти для рецепта


Куряче стегно – 700 г

Апельсин – 2 шт.

Мед – 1 ст. л.

Каррі – 1 ч. л.

Червоний перець – 0,5 ч. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Сіль – по смаку

Зелень – по смаку


Як приготувати


·  1 З одного апельсина вичавити сік, а другий наріжте кружечками.

·  2 Змішайте сік, нарізаний апельсин, мед, приправу каррі, перець і масло, посоліть.

·  3 Залийте маринадом куряче м’ясо, відправте в холодильник на 2 години.

·  4 Викладіть всі інгредієнти на деко і запікайте протягом 40 хвилин при температурі 220 градусів.

·  5 Прикрасьте зеленню за смаком і подавайте до столу!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.