Курка в панірувальних сухарях і сирі — Рецепт приготування

курка в панірувальних сухарях і сирі рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Курка

Страви з курки славляться своїм смаком, а також швидкістю і простотою приготування. Існує маса способів, що дозволяють подарувати цього м’яса апетитний вигляд і незвичайний смак.

Краще всього готувати курячі грудки в панірувальних сухарях. Після обвалювання в паніровці м’ясо покривається захисною скоринкою, яка не дозволяє соку витікати назовні при запіканні. Тому курка виходить соковитою всередині, але з хрусткою скоринкою. Сир, змішаний з сухарями, надає стравам вишуканий смак. Спробуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 600 г

Пшеничне борошно — 120 р

Пармезан — 100 г

Яйце — 3 шт.

Лимонний сік — 2 ст. л.

Панірувальні сухарі — 1 скл.

Часниковий порошок — 1 ст. л.

Лимонна цедра — 0,5 ст. л.

Чорний перець (горошком) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 У мисці змішайте яйця і лимонний сік.

·  2 В окремому посуді змішайте панірувальні сухарі, пармезан, часниковий порошок, лимонну цедру, сіль і перець.

·  3 Обваляйте курячі грудки в борошні. Струсіть надлишки, якщо потрібно.

·  4 Потім занурте їх в суміш з яєць і лимонного соку. Дайте надлишків стекти.

·  5 Після обваляйте в паніровці.

·  6 Покладіть курячі грудки на деко, застелене алюмінієвою фольгою.

·  7 Розігрійте духовку до 220 °C. Випікати протягом 20-25 хвилин, перевернувши грудки один раз десь на 10-12 хвилині.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.