Курка в молочному соусі – рецепт приготування

Прочитавши рецепт, любителі грузинської кухні запідозрять, що чимось це блюдо нагадує легендарний чкмерулі. Але на цей раз це всього лише репліка оригінального рецепта, спрощений варіант, але варто відзначити: дуже вдалий.

Пропонуємо запекти курячі стегенця, а потім подати їх з молочно-часниковою заливкою і, звичайно ж, з любов’ю.


Інгредієнти для рецепта


курячий окорок – 2 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Оливкова олія – 2 ст. л.

вода – 0,5 скл.

молоко – 1 скл.

часник – 5 зуб.


Як приготувати


·  1. Окости натріть сіллю і перцем. Викладіть їх в форму для запікання, змащену оливковою олією.Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

·  2. Викладіть стегенця на тарілку, а жир з-під курки вилийте в сотейник.

·  3. Додайте молоко, воду і пропущений через прес часник, посоліть. Помішуючи, доведіть соус до кипіння і відразу зніміть з вогню.

·  4. Подавайте курочку, полив гострим соусом.

Якщо вам до душі яскраво виражений вершковий смак, додайте замість молока вершки з мінімальним відсотком жирності. А також радимо переглянути баночки зі спеціями, можливо там знайдеться щіпка хмелі-сунелі. Насолоджуйтесь соковитими стегенцями і не забудьте поділитися діловою рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.