Курка в лаваші — рецепт приготування

Курка, запечена цілком, — апетитне блюдо, здатне перетворити звичайну вечерю в свято. Така курочка виходить набагато соковитіше, ніж приготовані окремо стегенця або гомілки; і чого тільки варта сухорлява хрустка скоринка … Звучить так само апетитно, як і виглядає!

Серед всіх численних способів її запікання особливо увагу заслуговує курка в лаваші. У процесі приготування верхня частина лаваша перетворюється в хрусткий чіпс, а на дні хліб просочується соками, вбирає аромат запеченої птиці. Приємно відривати шматочок лаваша і вмочати в соус. Смакота!


Інгредієнти для рецепта


курка — 1 шт.

помідор — 2 шт.

Твердий сир — 150 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Соняшникова олія — 1 ст. л.

лаваш — 4 шт.


Як приготувати


·  1. Курку натріть сіллю і перцем, за бажанням додайте улюблені спеції, соєвий соус або сметану.Залиште тушку маринуватися протягом години.

·  2. Помідори і сир наріжте кубиками, помістіть всередину курки. Зашийте черевце нитками або закріпіть зубочистками.

·  3. Форму для запікання застеліть фольгою. Помістіть в середину листи лаваша хрест на хрест, змастіть маслом.

·  4. Покладіть на лаваш курку і загорніть немов налисник, зверху застеліть блюдо листом фольги.

·  5. Надішліть курку в розігріту до 180 градусів духовку на 1-1,5 години в залежності від розміру птиці. За 10 хвилин до закінчення запікання фольгу слід зняти для отримання золотистого колесо до воза.

Дайте страві трохи охолонути, розріжте лаваш і подайте його до столу замість хліба. Таким же чином можна запекти курку в сирому тісті, відмінно підійде для такого випадку листкове дріжджове або прісне. Смачного! Не забудьте поділитися ідеєю з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.