Курка в клярі — Рецепт приготування

курка в клярі рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
35 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Курка

Домашня їжа завжди смачніше. Напевно, з-за того, що вона приготовлена з любов’ю. Але буває, що хочеться спробувати чогось незвичайного, закордонного. Тому ми набираємо номер доставки і замовляємо італійську піцу абокитайську їжу.

Але є один секретний рецепт, який змусить вас забути про доставку, — курка у медовому соусі. Виходить вона неймовірно соковитою в хрусткому клярі!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 500 г

Сіль – 0,75 ч. л.

Часниковий порошок – 0,6 ч. л.

Білий перець – 2 трісок.

Вода – 16 ст. л.

Розпушувач – 12 г

Томатна паста – 5 ст. л.

Цукор – 4 ст. л.

Мед – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Кукурудзяний крохмаль – 0,5 скл.

Пшеничне борошно – 0,3 скл.

Соняшникова олія – 5 ст. л.


Як приготувати


·  1 Для початку приготуйте медовий соус. З’єднайте томатну пасту, цукор, мед і 3 ст. л. води.

·  2 Далі наріжте курку невеликими кубиками. Додайте 0,5 ч. л. солі, білий перець, 0,5 ч. л. часникового порошку і 3 ст. л. води. Перемішайте і дайте постояти 15 хвилин.

·  3 Тепер готуйте кляр. З’єднайте яйце, 0,25 ч. л. солі, 1 трісок. часникового порошку, 10 ст. л. холодної води і розпушувач. Потім додайте крохмаль, борошно і 2 ст. л. рослинного масла.

·  4 Помістіть шматочки курки в кляр і перемішайте.

·  5 Розігрійте сковороду з великою кількістю рослинного масла. Курку потрібно буде смажити 2 рази. Готуйте порціями, обсмажуючи кожен шматочок близько 1,5 хвилини.

·  6 Потім відправте всі шматочки в розігріте масло і готуйте курку ще 5 хвилин до золотистого кольору.

·  7 Розігрійте підготовлений соус в сковороді. Потрібно, щоб цукор розчинився.

·  8 Додайте в соус курку і перемішайте. Посипте кунжутом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.