Курка в гострому соусі – рецепт приготування

Якщо ви намагаєтеся стежити за фігурою, то прекрасно знаєте, що в раціон обов’язково потрібно включити куряче філе. Воно прекрасно насичує, не відкладається на боках і постачає м’язи великою кількістю білка.

Щоб курятина не вийшло сухий, важливо знати, як і скільки часу її потрібно готувати. Такий рецепт приготування курячого філе займе особливе місце у вашому серці, оскільки м’ясо завжди виходить дуже ніжним і соковитим.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 500 г

горошок – 200 г

мед – 1 ст. л.

кетчуп – 7 ст. л.

Дижонська гірчиця – 2 ст. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

петрушка – 0,5 Пуч.

сіль – за смаком


Як приготувати


·1 Вимийте куряче філе, обсушити його за допомогою паперового рушника і наріжте невеликими шматочками. Обсмажуйте м’ясо в сковороді на оливковій олії протягом 10 хвилин.

·2 Додайте в сковороду попередньо розморожений зелений горошок, діжонська гірчицю, 2 ст. л. кетчупу і сіль за смаком. Обсмажуйте куряче філе на повільному вогні протягом ще 5-7 хвилин.

·3 В окремому посуді змішайте 5 ст. л. кетчупу з медом і дрібно нарізаною петрушкою, покладіть в соус куряче філе з горошком і гарненько все перемішайте.

·4 Візьміть форму для запікання, змастіть 1 ст. л. оливкового масла і помістіть в неї обсмажене куряче філе з горошком. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин, поки не підрум’яниться скоринка.

Вітаємо, ніжна куряча грудка з зеленим горошком готова. Якщо хочете, щоб м’ясо вийшло більш гострим, можете попередньо замаринувати його в соєвому соусі з медом і гострим кетчупом. Смачного! Не забудьте зберегти рецепт собі в закладках і поділитися з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.