Курка по-вірменськи — рецепт приготування

Якщо ви обожнюєте готувати нові страви і експериментувати на кухні, «З Смаком» підготував для вас рецепт, в який неможливо не закохатися. Якщо хочеться чогось незвичайного, але при цьому з найбільш звичайних продуктів, ласкаво просимо!

Пікантний соус, м’яке і соковите куряче м’ясо і просочений маринадом лаваш не залишать байдужим ні вас, ні ваших друзів. Поспішайте записати цей рецепт в свою кулінарну книгу!


Інгредієнти для рецепта


куряча гомілка — 1 кг

лаваш — 4 шт.

часник — 4 зуб.

йогурт — 200 мл

Болгарський перець — 1 шт.

Мускатний горіх — за смаком

Червоний перець мелений — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Вершкове масло — 50 г


Як приготувати


·  1. Очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його, покладіть його в блендер разом з часником і подрібніть до пастоподібного стану.

·  2. Перекладіть отриману масу в каструлю і додайте натуральний йогурт або мацоні. Додайте червоний і чорний перець, мускатний горіх і посоліть.

·  3. В отриманий маринад викладіть курячі гомілки (крила, стегна) і залиште приблизно на 1-2 години.

·  4. Змастіть деко вершковим маслом, зверху застеліть лаваш в 4 шари. Маслом, що залишилося змастіть лаваш. Викладіть на нього курку, полийте маринадом і відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40-60 хвилин. Можна прикрити курку фольгою, щоб вона не пригорає.

Курка в такому пікантному маринаді виходить просто незрівнянною. А наскільки смачний лаваш, коли він просочується маринадом … Візьміть на замітку цей рецепт і поділіться ним зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.