Кунжутне бурфи — Рецепт приготування

кунжутне бурфи рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
20 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти

Кунжутне бурфи — це дуже вишукана насолода. Батьківщиною цього ласощі є Індія. Тому якщо ви хочете спробувати справді щось східне і оригінальне, тоді рекомендуємо вам приготувати цю смакоту, яка нагадує цукерки.

Цей десерт не тільки приємний на смак, але й несе велику користь для організму. А все тому, що в кунжуті міститься білок, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни групи В, С, А та Е, а також кальцій, магній, фосфор, цинк і залізо.Насіння кунжуту багаті на клітковину, яка покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Однозначно варто приготувати!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 200 г

Кунжут – 100 г

Сухе молоко – 100 г

Цукрова пудра – 75 г


Як приготувати


·  1 Візьміть сковороду з товстим дном, розтопіть в ній вершкове масло. Потім всипте кунжут і готуйте на середньому вогні до золотистого кольору. Слідкуйте за тим, щоб масло не пригоріло.

·  2 Зніміть сковороду з вогню, дайте кунжутною суміші охолонути до кімнатної температури. Додайте сухе молоко і цукрову пудру.

·  3 Викладіть суміш у формочки. Якщо форм немає, можете використовувати контейнер для перенесення яєць.Попередньо потрібно добре вимити і висушити.

·  4 Відправте форму в морозильну камеру. Через годину десерт можна їсти.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.