Кулінарні секрети

Досвідчені господині завжди використовують різноманітні хитрощі, щоб їжа готувалася швидше і виходила смачніше. Деякі з секретів нам передаються від мам і бабусь, інші ж ми отримуємо методом проб і помилок. Щоб стати професіоналом на кухні, знадобиться чимало часу.

Але прискорити процес отримання таких необхідних знань можна, активно вивчаючи інформацію на кулінарних сайтах. Тому ми намагаємося підшукувати для вас стільки цікавого і ділимося своїм досвідом. Візьміть на озброєння ці 15 кулінарних порад.

Кулінарні поради Якщо для приготування страви вам потрібно, щоб рис був неразваренним, попередньо його обсмажте. Зів’яла зелень знову оживе, якщо покласти її в воду з розчиненою в ній 1 ч. Л. оцту. Картопля звариться швидше, якщо у воду додати 1 ст. л. маргарину. Ягоди можна складати в пляшки від питного йогурту з широкою шийкою. У морозилці такі ємності не тріскаються, в них зручно зберігати і потім діставати ягоди. Чи не соліть сире м’ясо, так як через це передчасно виділяється м’ясний сік. Продукт виходить не таким соковитим і поживним. Тому м’ясо потрібно солити за 10 хвилин до закінчення варіння. Якщо ви не хочете, щоб риба підгоріла і вийшла жорсткою, що не змащуйте сковороду маслом. Натріть їм саму рибу. Щоб цибуля не видавав неприємний запах при приготуванні, посоліть його і готуйте на повільному вогні! Трохи присипте дно сковорідки сіллю, щоб масло при смаженні сильно не розприскувалося.


жарка на сковороде

Мед не можна сильно нагрівати. Є тільки один правильний спосіб зробити це — опустіть банку з ним в миску з гарячою водою. Щоб яєчня була пишною, скористайтеся цією хитрістю. Додайте в яйця холодну воду (з розрахунку 2 ст. Л. Води на 5 яєць) і гарненько збийте. Випічка буде довше м’якою, якщо додати в неї розведений крохмаль. Щоб буряк зварилася швидше, дайте їй покипіти півгодини, злийте воду, а потім поставте під струмінь холодної води на деякий час. Готово! Якщо потрібно збити білок в пишну піну, охолодіть його в холодильнику і капніть пару крапель лимонного соку при збиванні. А ось з жовтками потрібно діяти зовсім інакше — жовток любить тепло і цукор. Замочіть печінку в молоці на деякий час, потім обваляйте шматочки в борошні, змішаної з сіллю і приправами. Обсмажте на сковороді 3 хвилини, печінку вийде дуже м’якою. Щоб морква мала приємний смак, варіть її 5-10 хвилин на великому вогні. Соліть в кінці варіння.

Сподіваємося, що ці кулінарні хитрощі вам знадобляться. Застосовуючи їх на практиці, ви зможете стати кулінаром вищого класу. Візьміть на озброєння і поділіться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.