Крем зі смаком пломбіру – рецепт приготування

Крем зі смаком пломбіру.

Тип: Десерти
Час: 20 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 3

Погодьтеся, зручно зберігати в пам’яті універсальний рецепт солодкого крему, який підійде практично до будь-якого виду коржів. Давно користуюся таким і невимовно рада, що колись вичитала його рецепт в одному з кулінарних журналів.

Головна родзинка крему — це його смак, що нагадує пломбір, той самий, родом з радянського дитинства. А ще він відмінно вбирається і пахне просто-таки божественно!

Інгредієнти

  • Сметана — 500 г;
  • Цукор — 180 г;
  • Лимонна цедра — 1 ч. л.;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Пшеничне борошно — 3 ст. л.;
  • Вершкове масло — 250 г;
  • Ванілін — 1 тріска.

Рецепт  приготування

1) Дістаньте масло з холодильника, дочекайтеся, поки воно стане м’яким.

2) Змішайте сметану з яйцями і цукром, додайте борошно, цедру і ванілін.

3) Поставте яєчно-сметанну суміш на водяну баню, постійно помішуючи, дочекайтеся, коли маса загусне.

4) Масло збийте вінчиком, з’єднайте з остиглим кремом. Готово!

Крем зі смаком пломбіру — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Дивно, наскільки цей крем виходить повітряним, хоч і до звання дієтичного йому далеко. Іноді можна і навіть потрібно балувати себе солоденьким, тому радимо взяти рецепт собі на замітку і зберегти в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.