Крем-десерт – рецепт приготування

Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баваруа (баварський крем), напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції потрясающ вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів …

Біда в тому, що це найвишуканіша ласощі досить калорійно, так як рецептурою передбачено використання жирних вершків, молока, яєць … Редакція «З Смаком» поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою по системі Дюка. За смаком – чудова річ!


Інгредієнти для рецепта


молоко – 1,5 скл.

цукор – за смаком

Яєчний жовток – 3 шт.

сметана – 300 мл

вода – 4 ст. л.

ванільний екстракт – 1 ч. л.

желатин – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Розітріть жовтки з цукром і поставте на слабкий вогонь. Тонкою цівкою влийте молоко і прогрівайте протягом 10 хвилин при постійному помішуванні. До кипіння не доводите! Зніміть з плити.

·  2. Збийте нежирну сметану або йогурт без наповнювачів з ванільним екстрактом.

·  3. Замочіть (розчиніть) желатин згідно з інструкцією на упаковці. Влийте желатин в молочно-яєчну суміш, перемішайте, залиште остигати при кімнатній температурі.

·  4. Додайте збиту сметану або сир, ще раз ретельно перемішайте і розкладіть по креманках. Помістіть в холодильник для застигання. І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту!

Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.