Ковбаски на сковороді – рецепт приготування

Це раніше ковбаса була рідкісним частуванням, яке можна було дозволити собі лише у свята або коли на роботі видали премію. Сьогодні цим добром буквально завалені всі продуктові магазини. А який вибір! Іноді мимоволі напрошується питання: «Де ж це стільки ферм є, що м’яса хоч відбавляй? » Не будемо обтяжувати вас відповіддю, а просто порадимо ковбасу не купувати, а готувати.

Поспішаємо попередити тих, у чиєму розумінні приготування цієї закуски починається і закінчується процедурою малоприємній – використанням кишок. Забудьте про цей метод. Ви можете навчитися готувати соковиті домашні ковбаски всього за 4 кроку. І ніякої неприємної роботи!


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 400 г

Свинина – 100 г

часник – 3-4 зуб.

Сало – 80 г

крохмаль – 30 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Пшеничне борошно – 50 г

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·1 Пропустіть м’ясо через м’ясорубку. Подрібніть часник. Додайте спеції. Приготуйте фарш.

·2 Наріжте сало кубиками. Додайте його в фарш разом з крохмалем. Перевірте масу на смак. Можливо, потрібно буде додати ще спеції. Гарненько вимісіть фарш.

·3 Сформуйте ковбаски. Ретельно запаніруйте їх у борошні. Обсмажте на олії.

·4 Виставте температуру духовки на 200 ° С. Складіть ковбаски в форму для запікання. Доведіть до готовності.

Таку закуску можна подавати в якості м’ясної частування в чоловічій компанії або разом з гарніром на сімейну вечерю. Викладіть ковбаски на лист салату, полийте соусом – і святкове блюдо готове. Аромат, смак, вигляд – все говорить про те, що ця закуска варто витраченого часу. А чи вважають так ваші друзі? Поділіться рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.