Ковбаски чевапчичи – рецепт приготування

Чевапчічі (ориг. Ћевапчіћі) – блюдо сербської кухні. Жителі Балканського півострова його ой як люблять і часто готують. Довгасті ковбаски готують зі свинини або яловичини, а потім обсмажують на грилі або просто на сковороді.

«З Смаком» представляє вашій увазі найпростіший рецепт цього оригінального блюда. Будьте впевнені: вийде смачно!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 300 г

Яловичий фарш – 300 г

Газована вода – 3 ст. л.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

паприка – 1 ст. л.

сода – 1 трісок.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Цибуля – 1 шт.


Як приготувати


·  1. З’єднайте два види фаршу, подрібнену цибулю, додайте сіль, перець, паприку і соду. Перемішайте.

·  2. Залийте фарш мінеральною водою і ретельно місите його протягом 10-15 хвилин.

·  3. Змастіть м’ясної кому рослинним маслом (приблизно 2 ст. л.), Накрийте кришкою і приберіть в холодильник на кілька годин.

·  4. Формувати ковбаски можна двома способами: або скачати їх руками, або пропустити через обрізане горлечко пластикової пляшки. В цьому випадку чевапчичи будуть більш щільними і однакової форми.

·  5. Розігрійте на сковороді олію. Смажте ковбаски до готовності, періодично повертаючи, щоб вони рівномірно подрумянились.

Подавайте ароматні чевапчичи з картопляним пюре, свіжими або смаженими овочами, Айваром.Смачних вам сімейних вечорів! Порадьте друзям подати щось новеньке до вечері, поділіться з ними рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.