Ковбаса з курки в домашніх умовах — рецепт приготування

Смачна варена ковбаса без консервантів і домішок багатьом здається продуктом з області фантастики.Хіба можна знайти таку в супермаркеті? Чи не станемо стверджувати, що абсолютно всі виробники настільки несумлінні, що труять нас і наших дітей. Але факт залишається фактом: вони точно використовують різні добавки. Що ж тепер, відмовлятися від ковбаси? Ми впевнені, що можна піти іншим шляхом і приготувати її вдома.

Домашня варена ковбаса з курки — закуска, яка вам сподобається. Ніяких ненатуральних оболонок і модерних інгредієнтів, рукавів для запікання або спеціальних прес-форм. Приготуйте ніжну ковбасу з курячого фаршу, використовуйте натуральний барвник і вдосконалюйте смак улюбленими спеціями.Адже це так легко!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 500 г

орегано — 0,5 ч. л.

часник — 1 зуб.

вершки — 200 мл

яєчні білки — 2 шт.

буряковий сік — 30 мл

Чорний перець (мелений) — 0,5 ч. л.

сіль — 1,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Помийте і просушіть куряче філе. Зріжте з м’яса білу плівку, щоб вона не зіпсувала смак і якість продукту. Наріжте філе маленькими кубиками.

·  2. Очистіть часник. Візьміть блендер і покладіть в чашу для збивання філе і зубчик часнику.Подрібніть все до однорідної маси.

·  3. Коли маса готова, додайте до неї вершки 20% — ї жирності, ще раз збийте все спочатку на низькій швидкості. Коли консистенція стане однорідною, збільште швидкість.

·  4. Відокремте білки від жовтків. Додайте білки до фаршу з курячого філе і збивайте всі інгредієнти до тих пір, поки становлять не змішаються.

·  5. Натріть 1 домашню буряк на дрібній тертці, а потім вичавити сік через марлю. Якщо у вас є соковижималка, скористайтеся нею.

·  6. Додайте сіль, перець, буряковий сік і орегано в однорідний фарш. Збийте все блендером ще раз: маса буде однорідною, колір фаршу — яскраво рожевим.

·  7. Візьміть фольгу і розстеліть її на столі. Викладіть на неї половину готового фаршу, залишаючи місце по краях. Тепер загорніть фарш у вигляді цукерки. Переконайтеся, що боковини добре закріплені.

·  8. Помістіть цукерку з м’ясною начинкою в 2 поліетиленових пакети. Так вона не випаде в процесі приготування.

·  9. Повторіть всі етапи з другою половиною готового фаршу.

·  10. Наповніть велику каструлю водою приблизно наполовину. Закип’ятіть воду і опустіть в неї пакети з ковбасою. Накрийте каструлю кришкою.

·  11. Коли вода в каструлі знову закипить, почекайте ще 30 хвилин. Під час варіння не забувайте перевертати ковбасу. Так її колір буде рівномірним.

·  12. Дістаньте ковбасу з каструлі і почекайте поки вона повністю охолоне. Готово!

Фарш розподілиться по фользі рівномірно, якщо підкласти під неї харчову плівку. З її допомогою вирівняти фарш легше. Зберігати готову ковбасу потрібно в холодильнику. Просто загорніть її в чисту суху фольгу. Який результат? Коли захочеться смачного бутерброда, в холодильнику завжди є смачна домашня ковбаса. Готуйте побільше і друзям розкажіть, адже така закуска довго не затримується!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.