Котлети з гомілки індички

Якщо приготувати ці котлети, то одночасно з ними можна отримати і повний обід, що складається з першого і другого блюд. Рецепт дуже нескладний. З таким обідом впорається і зовсім недосвідчена молода господиня.

Продукти необхідні для приготування котлет з гомілки індички:
1. Гомілка індички – 800 гр
2. Морква – 140 гр
3. Яйця – 3 штучки
4. Білий хліб або сухарики – 300 гр
5. Молоко – 350 гр
6. Лук – 60 гр
7. Мінеральна вода, обов’язково без газу – 3 л
8. Лавровий листок – 3 штучки
9. Дрібна йодована сіль – за смаком того, хто готує.
10. Мелена гострий перець – за смаком того, хто готує
11. Масло рослинне або оливкове – 80 гр
12. Манка або панірувальні сухарі – 80 гр

Етапи приготування котлет з гомілки індички:

1. Гомілка індички вимити і покласти в каструльку, об’ємом не менше три літри. Залити мінеральною водою, обов’язково без газу.
2. Моркву вимити, почистити від шкірки і додати в каструльку до гомілки індички.
3. Бульйон з індичкою і морквою після того як він закипить варити сорок хвилин на повільному вогні. Приблизно через двадцять хвилин після того, як розпочато варіння, додати лаврушечку і посолити.
4. З бульйону ложкою-шумівкою вийняти готову відварну гомілку індички і морква. Остудити. Відокремити м’ясо від кісток скласти, його в чисту скляну мисочку і додати в неї ж порізану на шматочки морква.
5. Білий хліб або сухарики замочити в молоці.
6. Цибулю почистити від лушпиння, вимити, подрібнити і підсмажити до золотистого кольору на сковорідці на розігрітому рослинному або оливковому маслі.
7. Підготовлені індичку, морква, хліб або сухарики, вимочені в молоці і прожарений цибулю прокрутити два рази м’ясорубкою.
8. На заваді прокручені продукти і додати в цю масу сирі яйця і залишився від хліба молоко. Посолити і проперчіть. Ретельно перемішати, щоб отримати однорідну котлетну масу.
9. З котлетної однорідної маси сформувати котлетки. Обваляти їх в манці або панірувальних сухарях і смажити на сковороді на розігрітій олії, рослинному або оливковому, до повної готовності і рум’янцю з обох сторін.
10. Подавати на порціонної тарілочці. Гарнірувати такі котлетки можна тушкованими овочами або картопляним пюре. І обов’язково разом з ними подати чистий індюшачий бульйон, заправлений половинкою вареного яйця і дрібно порізаним будь-яким набором зелені.

Рекомендація.

Гомілку індички можна замінити білим м’ясом курячої грудки. А до бульйону можна подати сухарики або домашнє печиво – солоний крекер. Якщо у вас проблеми з придбанням дієтичного м’яса то ви можете придбати м’ясо індички оптом. І всі проблеми у вас будуть вирішені. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.