Котлети фаршировані перепелиними яйцями

Блюдо, можливо, і просте, але його люблять як дорослі, так і діти. Дітей особливо вражає сховалося всередині м’яса маленьке яєчко. Так що якщо ваша дитина примхливий, то гра в такий собі «Кіндер-сюрприз» порушить інтерес до їжі, і підніме настрій, а також додасть апетиту і задоволення від прийняття їжі. Можна сказати, що всередині звичайної котлетки сховалося щось незвичайне, і це безумовно приверне дитячу увагу до їжі.

Для приготування цього простого, але божевільного смачної страви з сюрпризом всередині, вам знадобиться: шістсот грамів м’ясного фаршу (300 грам свинини + 300 грам яловичини), одне куряче яйце, сто п’ятдесят грам молока, дві скибочки білого хліба, 2 цибулини, 10 перепелиних яєць , 3-4 зубчики часнику, паніровачние сухарі, сіль, мелений чорний перець, спеції на вибір за смаком.

Відваріть перепелині яйця і очистіть їх від шкаралупи. Ображати корочку з скибочок вашого хліба, поламайте м’якоть на шматочки і поставте розмокати в молоці. Далі, очищаємо цибулини і нарізаємо цибулю дрібно, маленькими кубиками. Нарізану цибулю відправляєте в миску з фаршем і перемішують. Потім в отриману м’ясну суміш відправляєте розмочений в молоці хліб. Додаєте в наш фарш яйця, цибуля, сіль, мелений чорний перець за смаком, і спеції на ваш розсуд. Почистіть від лушпиння 3-4 зубчики часнику, дрібно нарубати і відправте в фарш. Ретельно перемішайте. Не варто в цьому випадку використовувати чеснокодавилку, в цьому випадку підійде саме ніж.

Приступаєте до ліплення ваших котлет.

Берете фарш, ліпіть невелику котлету, вкладаючи при цьому всередину зварене круто перепелине яйце так, щоб його не було видно крізь фарш. Кілька разів слід перекинути зліплена котлетку з руки в руку, чим більше разів ви це зробите, тим м’якше, пухнасті і соковитіше буде ваша готова котлета. Обвалюють наші котлетки в паніровачних сухарях і відправляємо на розігріту сковорідку, змащену соняшниковою або оливковою олією. Обсмажуємо до золотистої скоринки з усіх боків, акуратно перевертаючи їх виделкою. Щоб котлети пропарились всередині, після обсмажування додайте в сковорідку води, зовсім трохи, щоб покрити дно сковороди, дайте закипіти, потім накрийте кришкою і залиште ще на 10 хвилин під кришкою на маленькому вогні. Після цього ваші котлети підкажуть вам, що вони готові своїм ароматом. Подавати такі котлети можна з гречкою, картоплею пюре, або будь-який кашею, яку любите ви або ваша дитина.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.