Котлети з підливою — Рецепт приготування

котлети з підливою рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Як би господині робили котлети, вони завжди додають у фарш цибуля і хліб. Але щоб блюдо вийшло неймовірно смачним, потрібен ще один додатковий компонент — підлива. Практично всі кулінари стверджують, що котлети з підливою виходять набагато пахучіше і м’якше, ніж звичайні, які готуються без соусів.

Існує безліч рецептів підлив. Приготувати їх можна на основі сметани, грибів і багато іншого. Але для котлет найкраще підлива з томатної пасти. Готуйте і насолоджуйтеся!


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш — 600 г

Цибуля — 2 шт.

Часник — 1 зуб.

Батон — 25 г

Молоко — 100 мл

Пшеничне борошно — 1 ст. л.

Томатна паста — 3 ст. л.

М’ясний бульйон — 500 мл

Соняшникова олія — 100 мл

Панірувальні сухарі — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Додайте у фарш, розмочений у молоці батон, пропущену через м’ясорубку цибулю і подрібнений часник. Не забудьте посолити і поперчити. Все перемішайте.

·  2 Сформуйте з отриманої маси котлети, обваляйте їх у сухарях. Смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки.Відкладіть котлети на час.

·  3 другу цибулину Дрібно наріжте і викладіть її в сковороду. Смажте цибулю до м’якості близько 5 хвилин. Потім всипте борошно. Готуйте ще 1 хвилину.

·  4 Додайте томатну пасту. Тушкуйте кілька хвилин. Тонким струменем влийте бульйон або воду, постійно помішуючи. Слідкуйте за тим, щоб в соусі не було грудочок. Викладіть в підливу котлети, доведіть рідку масу до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте сковороду кришкою. Тушкуйте 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.