Котлети з мішаного фаршу — Рецепт приготування

котлети з мішаного фаршу рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски М’ясо

М’ясні кульки з фаршу, смажені на сковороді або запечені в духовці, — поживне і смачне блюдо, відоме нам яккотлети. Цікаво, що приготувати їх можна не тільки м’яса, але й з інших незвичайних інгредієнтів, наприклад яйця і цибулі. Але смажені за класичним рецептом соковиті котлети з м’ясного фаршу не зрівняються ні з чим!

Секрет вдалого страви криється в головному інгредієнті — фарші. Ми радимо зробити його двокомпонентним, взявши свинину і куряче м’ясо в однакових пропорціях. Що стосується інших продуктів — суворо дотримуйтесь пропорції компонентів для того, щоб у вас вийшло чудове, хрусткий і ароматний доповнення до гарніру.


Інгредієнти для рецепта


Курячий фарш — 250 г

Свинячий фарш — 250 г

Цибуля — 1 шт.

Булка — 1 шт.

Вода — 3 ст. л.

Петрушка — 0,5 пуч.

Гірчичний порошок — 1 ч. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Яйце — 2 шт.

Молоко — 100 мл

Панірувальні сухарі — по смаку


Як приготувати


·  1 Булку замочити в молоці, потім відіжміть. Яйця розділити на білки і жовтки.

·  2 В чаші блендера подрібніть булку, цибулю і петрушку.

·  3 З’єднайте суміш з двома видами фаршу, додайте жовтки, гірчицю, перець і сіль.

·  4 Білки окремо збийте до стійкої піни. З’єднайте їх з фаршем, перемішуючи знизу вгору. Додайте воду.

·  5 Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.

·  6 Обсмажте вироби з усіх боків до рум’яної скоринки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.