Котлети з мішаного фаршу — рецепт приготування

котлети з мішаного фаршу рецепт приготування

Тип: Другі страви
Час: 40 хвилин
Складність: Середня
Порцій: 5
М’ясні кульки з фаршу, смажені на сковороді або запечені в духовці, — поживна і смачна страва, відома нам як котлети. Цікаво, що приготувати їх можна не тільки з м’яса, але й з інших незвичайних інгредієнтів, наприклад яйця і цибулі. Але смажені за класичним рецептом соковиті котлети з м’ясного фаршу не зрівняються ні з чим!

Секрет вдалої страви криється в головному інгредієнті — фарші. Ми радимо зробити його двокомпонентним, взявши свинину і куряче м’ясо в однакових пропорціях. Що стосується інших продуктів — суворо дотримуйтесь пропорції компонентів для того, щоб у вас вийшло чудове, хрустке і ароматне доповнення до гарніру.

Інгредієнти для рецепта

  • Курячий фарш – 250 г
  • Свинячий фарш – 250 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Булка – 1 шт.
  • Вода – 3 ст. л.
  • Петрушка – 0,5 пуч.
  • Гірчичний порошок – 1 ч. л.
  • Соняшникова олія – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Панірувальні сухарі – за смаком

Як приготувати

1) Булку замочити в молоці, потім відіжміть. Яйця розділити на білки і жовтки.

2) В чаші блендера подрібніть булку, цибулю і петрушку.

3) З’єднайте суміш з двома видами фаршу, додайте жовтки, гірчицю, перець і сіль.

4) Білки окремо збийте до стійкої піни. З’єднайте їх з фаршем, перемішуючи знизу вгору. Додайте воду.

5) Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.

6) Обсмажте вироби з усіх боків до рум’яної скоринки.

Котлети по-домашньому дуже швидке приготування, дивись у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.