Котлети з гірчицею — Рецепт приготування

котлети з гірчицею рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 5
М’ясо

Багато господинь користуються однією маленькою хитрістю в приготуванні м’яса: пом’якшують його за допомогоюгірчиці. Варто додати в маринад ложку порошку або насіння — і ежнейшее страва готова! Це далеко не єдиний трюк, як зробити м’ясо смачніше, але один з найпопулярніших.

Хитрість з додаванням гірчиці змінить і звичний смак котлет, причому в кращу сторону. Вони вийдуть ніжні, з приємною, ледь помітною гірчинкою, а ще набагато пахучіше. Так як гірчиця трохи підсушує інші інгредієнти, вироби слід злегка обсмажити, а потім готувати під кришкою, додавши кілька ложок води.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш — 500 г

Свинячий фарш — 500 г

Картопля — 3 шт.

Цибуля — 3 шт.

Булка — 150 г

Яйце — 1 шт.

Молоко — 0,5 скл.

Гірчиця — 1 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Вода — 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Змішайте два види фаршу. Додайте дрібно нарізаний або подрібнений в блендері цибулю і тертий на середній тертці картоплю.

·  2 Булку замочити в молоці і дайте їй трохи постояти, розбухнути. Потім додайте її у фарш разом з молоком.

·  3 Додайте яйце, гірчицю, сіль і перець. Фарш слід добре замісити.

·  4 Сформуйте котлети і викладіть їх на розігріту сковороду. Підсмажте з одного боку, переверніть, потім зменшіть вогонь, додайте воду і накрийте кришкою. Через 20 хвилин апетитні готові котлетки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.