Котлети з баклажанів — Рецепт приготування

котлети з баклажанів рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Овочі

Чи спадало вам коли-небудь в голову, що м’ясо в котлетах не завжди головний інгредієнт? Це може здатися дивним, але факт залишається фактом, хоча ми, звичайно, зараз не говоримо про котлетах кухарів, які складаються переважно з хліба. Якщо вам ще не доводилося готувати котлети без м’яса, тоді у нас є чудовий рецепт!

У спекотні літні дні, коли не хочеться перевантажувати себе важкою їжею, прекрасною альтернативою м’ясних котлет можуть стати котлети овочеві, і при цьому вони не будуть ні в чому поступатися традиційним. Їх теж можна подавати гарячими або холодними, і вони чудово поєднуються з будь-якими гарнірами і салатами. Котлети з баклажанів — кращий вибір!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан — 1,5 кг

Твердий сир — 150 г

Панірувальні сухарі — 150 г

Батон — 100 г

Молоко — 50-100 мл

Моцарелла — 200 г

Яйце — 1 шт.

Петрушка — 2 пуч.

Часник — 1 зуб.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку

Соняшникова олія — по смаку


Як приготувати


·  1 На гарячу сковороду налийте трохи олії і злегка обсмажте нарізані кубиками баклажани. Додайте півсклянки води і тушкуйте під кришкою 15-20 хвилин.

·  2 Дрібно наріжте пучок петрушки і додайте баклажани, перемішайте і перекладіть все в зручну ємність. Потрібно дати баклажанам охолонути.

·  3 Додайте баклажани тертий твердий сир, яйце, попередньо замочений у молоці батон, панірувальні сухарі, роздавлений часник і залишився пучок дрібно нарізаної петрушки. Посоліть і додайте перець за смаком.

·  4 Отриману масу потрібно гарненько вимісити і, якщо вона здається вам рідкою, додайте в неї ще сухарів.

·  5 Тепер зробіть з отриманого фаршу коржі, покладіть на кожен шматочок м’якого сиру, сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні або панірувальних сухарях.

·  6 Обсмажте котлети в невеликій кількості рослинного масла. Викладіть на деко, застелене попередньо спеціальним папером, і поставте в духовку на 10-15 хвилин. Температуру виставте на 180 градусів. Повинна з’явитися скоринка.Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.