Котлети в тісті – рецепт приготування

Всі пам’ятають одне з найсмачніших дитсадівських страв – картопляне пюре з котлетою. Особисто мені до сих пір незрозуміло, чому тоді здавалося, що краще за нього нічого й бути не може. А вже якщо, проходячи після прогулянки повз кухні, хтось із дітвори відчув знайомий запах – про денний сон взагалі можна було забути. Був у нас один хлопчик, який спочатку з’їдав пюре, а після робив бутерброд з хліба і котлети. Як же по-діловому він тоді виглядав.

Чесно кажучи, дотримуюся такого дитячого наприклад давно. Це один з найсмачніших бутербродів. А що якщо помістити котлету прямо в хліб? Варіант буде смачніше сосиски в тісті!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 300 г

Цибуля – 75 г

хліб – 80 г

вода – 120 мл

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Панірувальні сухарі – 4-5 ст. л.

Пшеничне борошно – 250 г

Вершкове масло – 30 г

яйце – 1 шт.

Сухі дріжджі – 5 г

цукор – 1 ч. л.

Яєчний жовток – 1 шт.

Соняшникова олія – 30 мл

молоко – 150 мл


Як приготувати


·1 Залийте хліб водою. Відіжміть його і відправте м’якуш в блендер. Очистіть цибулину, розріжте на кілька частин і відправте до хліба.

·2 Додайте спеції в фарш, перемішайте його гарненько і пересипте до решти продуктів. Додайте яйце. Тепер ретельно перемішайте всі продукти в блендері.

·3 Змочіть руки у холодній воді. Сформуйте з фаршу котлети (9 штук).

·4 Обваляйте котлети в сухарях. Обсмажте кожну з обох сторін на соняшниковій олії. Готові котлети перекладіть на паперові рушники.

·5 Змішайте дріжджі, сіль і цукор в одній мисці. Додайте тепле молоко. Гарненько змішайте продукти. Всипте половину борошна в миску, другу – на обробну дошку. Замісити тісто в мисці, перенесіть його на дошку і продовжуйте замішувати. В процесі воно буде ставати густим. Тоді потрібно буде додати вершкове масло.

·6 Приберіть готове тісто в холодильник на годину. Після розділіть його на 9 частин. Кожну частину треба розкачати в прямокутник шириною менше ширини котлети. Перенесіть котлети на тісто. Защипніть краю і підігніть шов.

·7 Застеліть деко пергаментом. Збийте жовток і змастіть їм котлети.

·8 Виставте температуру духовки на 220 ° С. Надішліть котлети випікатися на 25 хвилин.

Будьте впевнені, після такого рецепта пиріжки з різноманітними начинками відійдуть на другий план. Соковита і ароматна котлета в тісті стане одним з найпростіших і улюблених варіантів перекусу. Розкажіть про ідею друзям. Можливо, хтось захоче приготувати такі котлети дитині в школу, а хтось подасть замість звичної несолодкої випічки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.