Котлети «Соковиті» – рецепт приготування

У наш час мало кого здивуєш котлетою, а людей, які захоплюються кулінарією, тим більше. І все ж редакція «З Смаком» представляє рецепт котлет, що вражають своєю соковитістю.

Для приготування котлет підійде як свинячий фарш, так і яловичий, можете взяти асорті. Особливість цього рецепта в паніровці з кукурудзяної муки і попередньому «запечатування» котлети яйцем.Швидше читайте!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 600 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Хмелі-сунелі – 1 ч. л.

Кукурудзяна мука – 1 скл.

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Нарізану цибулю іізмельченние зубчики часнику додайте в м’ясний фарш. Посоліть, додайте спеції.Почніть вимішувати масу, як при роботі з тестом, щоб сік цибулі і часнику, а також аромат спецій передалися м’яса. Скачайте з маси кульки однакового розміру.

·  2. Вилийте в миску яйце і збийте його. На окрему тарілку насипте кукурудзяну муку. Придавлюючи м’ясної кульку долонею, сформуйте котлету, умочіть її в збите яйце, а потім в паніровці.

·  3. Смажте котлети на добре розігрітій сковороді до готовності. Смачного!

Завдяки суперхрустящей скоринці все соки залишилися на місці: котлета прекрасно зберігає форму і об’єм, що не ужаріваясь. Для більшої ніжності можете додати в фарш пшеничну булку, розмочену в молоці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.