Котлети по-іспанськи – рецепт приготування

Якщо професійні кухарі в силу роботи мало не щодня стикаються з новими рецептами, то кулінари-аматори, як правило, обмежені вузьким набором звичних страв. І вирватися з цього кола ой як складно. А що, рука набита, результат очікувано вдалий… Давайте чаклувати!

«З Смаком» розповість, як перетворити звичні котлети з телятини в блюдо, покуштувавши яке, ви не стримаєте захоплення. Додайте інтриги! Маслини, печериці та ароматні трави тут же закрутять у танок нових смакових відчуттів. Спробуйте – ви здивуєтеся.


Інгредієнти для рецепта


телятина – 500 г

маслини – 100 г

печериці – 100 г

часник – 2 зуб.

жовтки – 3 шт.

вершки – 2-3 ст. л.

булка – 10 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

італійські трави – за смаком


Як приготувати


·1 М’якоть телятини пропустіть через м’ясорубку, додайте розмочену в вершках булку, подрібнені шампіньйони, маслини, часник.

·2 Додайте до маси жовтки, сіль, перець, ароматні трави за смаком. Вимісити, вологими руками сформуйте котлети круглої форми.

·3 Викладіть котлети на деко, застелене змазаним маслом пергаментом. Випікайте 20-25 хвилин при 220 градусах.

З чого ви звикли готувати котлети? Курка, свинина, яловичина… Беріться за овочеві! Вегетаріанські котлети часто виходять навіть краще м’ясних родичів. Спробуйте і поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.