Коржик з м’ясом — Рецепт приготування

коржик з м'ясом рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Випічка, Закуски М’ясо

Коржики з м’ясом із задоволенням готують і їдять у Китаї. Кажуть, що цій страві більш 1200 років! І це зовсім не дивно, адже страва настільки просте, та ще й виходить нереально апетитним на вигляд і смак має відмінний.

«Зі Смаком» пропонує вам приготувати багатошарові коржик за дуже простим покрокового рецептом з фото.Скуштувавши їх, ви захочете готувати ці коржі кожен день!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

Вода – 240 мл

Свинячий фарш – 800 г

Часник – 4 зуб.

Зелена цибуля – 1 пуч.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Соєвий соус – 4 ст. л.

Імбир – 1 ст. л.

Горілка – 2 ст. л.

Вершкове масло – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 нагрійте Воду і додайте в неї борошно. Замісіть тісто, а після оберніть його плівкою і відставте на час приготування начинки.

·  2 Візьміть фарш, додайте в нього подрібнений зелений лук і терті на дрібній тертці часник і імбир.

·  3 Після додайте оливкову олію, соєвий соус, горілку, посоліть і поперчіть.

·  4 Розділіть на 8 частин і фарш і тісто. Кожну частину тіста розкачайте в тонкий коржик діаметром 22-23 див.

·  5 Викладіть на неї начинку, покривши 3/4 коржі. Від краю до центру зробіть надріз і накрийте тестом 1/4 частину начинки. Поверніть накриту частину так, щоб у вас вийшов півколо. Тепер складіть корж ще раз навпіл. У вас вийде чверть кола. З’єднайте добре краї тіста.
коржик з м'ясом рецепт приготування
коржик з м'ясом рецепт приготування

·  6 Обсмажуйте коржі на розігрітій сковороді без масла по п’ять хвилин з кожного боку. Вже готові коржі змастіть вершковим маслом.
коржик з м'ясом рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.