Корисні десерти

Багато хто не любить сучасні десерти через хімічних добавок. Смакові добавки і підсилювачі смаку, ароматизатори та барвники, консерванти – за допомогою цих домішок кондитери намагаються зробити ласощі смачнішими і привабливими, збільшити час зберігання і зменшити собівартість. Хіба варто згадувати, що на якість страви такі старання впливають погано, та й для здоров’я вони не дуже корисні.

Найчастіше застосування добавок стосується терміну зберігання десерту. Йдеться про так званих консерванти – цей клас хімічних добавок не дозволяє розвиватися бактеріям і проходити природним хімічним реакціям. Продукт зберігається довше, багато виробників допускають зберігання їх продукції протягом декількох тижнів і навіть місяців. При цьому вони гарантують, що тортики будуть такими ж м’якими і апетитними, як і в день виготовлення. Але наскільки корисними вони будуть?

Самий розумний вихід, зрозуміло, готувати самостійно і готувати корисні десерти. Купити інгредієнти за рецептом і витратити кілька годин на приготування, скажімо, чудового чизкейка. Зрозуміло, якщо у вас є час, який можна на це витратити, і ви впевнені в своїх кулінарних талантах.

Справжній чізкейк готується з виключно свіжих якісних продуктів: вершкового сиру, яєць, вершків і сметани, і, звичайно, цукру. Підкладка для десерту робиться з подрібненого пісочного печива і вершкового масла. При бажанні додати смаку торту, можна використовувати натуральні добавки на зразок фруктового пюре. Виготовлений за такою технологією десерт можна зберігати в холодильнику не більше трьох днів. Довше – тільки якщо заморозити і тримати в морозилці. До речі кажучи, чізкейк – одне з небагатьох страв, яка не втратить смакових якостей при такому зберіганні.

Як відомо, кожен продукт має свій термін і умови зберігання. Якщо макарони можуть роками лежати в сухому місці, то свіже молоко скисне через пару днів стояння в холодильнику. У більшості випадком різні страви зберігаються менше, ніж їх окремі інгредієнти до обробки. Кухарі та кулінари, які виготовляють страви на продаж, роблять все, щоб вони зберігалися довше і мали товарний вигляд.

Для здоров’я людини такі добавки часто шкідливі, а іноді і небезпечні. Зловживання стравами з невиправдано великою тривалістю зберігання може призвести до захворювань або загострення наявних проблем. Тому в своїй кулінарній діяльності найкраще орієнтуватися на корисні десерти приготовані найкраще самостійно і з натуральних і природно свіжих продуктів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.