Короп в китайському соусі – рецепт приготування

Риба – один з найкорисніших продуктів, який повинен бути присутнім в раціоні кожного, хто дбає про своє здоров’я. Сьогодні ми розповімо вам про те, як можна дуже смачно і оригінально приготувати коропа. Ця риба широко використовується для приготування різних страв у багатьох країнах світу, і це неспроста. М’ясо коропа містить величезну кількість необхідних для організму мінералів і антиоксидантів, які зберігають нашу молодість.

Короп в китайському соусі – шикарне блюдо, яке порадує вас відмінним поєднанням смаків. Готується така риба досить просто і швидко. Соус надає страві особливу пікантність і барвистість. Спробуйте і оцініть цю смакоту особисто!


Інгредієнти для рецепта


короп – 2 шт.

Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 1 л

часник – 3 зуб.

Перець чилі – 1 шт.

цукор – 100 г

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

рисовий оцет – 2 ст. л.

сіль – за смаком

вода – 0,5 скл.


Як приготувати


·1 Візьміть філе коропа і покладіть його на обробну дошку шкірою вниз. Зробіть в м’ясі глибокі діагональні надрізи так, щоб у вас вийшла невелика сіточка. Намагайтеся при цьому не пошкодити шкірку.

·2 В окремому посуді змішайте борошно з 1 ст. л. крохмалю. У вийшла суміші обваляйте філе коропа.

·3 Візьміть широку каструлю і влийте в неї соняшникова олія, доведіть його до кипіння. Помістіть в каструлю філе коропа і обсмажуйте його протягом 6 хвилин. Не забувайте перевертати рибу в процесі приготування. Рекомендуємо обсмажувати кожен шматок філе окремо.

·4 Готову рибу викласти на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

·5 Щоб приготувати соус, очистіть часник і пропустіть його через чеснокодавку. Дрібно наріжте перець.

·6 Візьміть сотейник, помістіть в нього часник, перець чилі, чорний мелений перець і цукор. Влийте 0,5 скл. води і варіть соус протягом 5 хвилин.

·7 Додайте сіль за смаком і розведений в 2 ст. л. рисового оцту 1 ст. л. крохмалю. Соус перемішайте і зніміть сотейник з вогню.

·8 Перекладіть філе коропа на блюдо і рясно полийте його гарячим соусом.

Вітаємо, короп в китайському соусі готовий. Якщо ж ви не хочете використовувати фритюр для приготування риби, можете просто обсмажити її в сковороді. Не забудьте розповісти про такий оригінальному рецепті своїм друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.